Mijn naam is Siebe en ik loop al wat jaren mee in de wereld van de financiële dienstverlening. Mijn achtergrond is voornamelijk opgebouwd in kwaliteitsbeheersing, control en compliance. Met Banx wil ik mensen helpen ontwikkelen en niet de detacheerder zijn die alleen maar kijkt naar je CV en waar ik je kan plaatsen. Ik heb een passie voor mensen en ben altijd benieuwd naar je verhaal en waar jij heen wil.

 

Graag zet ik mijn netwerk in om een diversiteit aan opdrachten te realiseren in zowel de bancaire wereld, maar ook daar buiten. Hoewel we met Banx ons vooral richten op opdrachten binnen de financiële sector merk ik dat collega’s in deze sector ook behoefte hebben om hier buiten te kijken. Door mijn brede netwerk en partners waar ik mee samenwerk zijn er ook veel mogelijkheden om je ervaring te verbreden. Zo helpen we elkaar om naar mooie doelen te werken!

Siebe Brouwer
Siebe

Wat maakt Banx anders?

Bij Banx werken we met ‘bright and happy people’. Wij geloven in de balans tussen werk en privé. Onze professionals zijn geselecteerd op HBO/WO niveau en beschikken over zelfregie, flexibiliteit en een gezonde drive.

Wij bereiden onze professionals voor op de opdracht met daarbij de gewenste expertise. Hierdoor zijn onze specialisten snel inzetbaar en onderscheiden zich door een voorsprong in kennis.

Tijdens de opdracht houden we continue contact met onze professionals, en blijven we betrokken bij het eindresultaat!

Get in touch

Siebe Brouwer

Partner