Mijn naam is Siebe en ik loop al wat jaren mee in de wereld van de financiële dienstverlening.  Door de continue wens om te verbeteren en te leren heb ik diverse rollen mogen uitvoeren, voornamelijk op het gebied van Kwaliteitsbeheersing, Control, Compliance, Informatiebeveiliging en Privacy. In deze rollen kwam ik vaak in contact met detacheerders en hun interim krachten. Het viel mij op hoe weinig aandacht daar was voor de mens achter de interim professional. Ik heb een passie voor mensen en ben altijd benieuwd naar je verhaal en waar jij heen wil. Ik zag vaak latente capaciteiten bij de professionals, die niet gestimuleerd werden door de detacheerders. Wat zonde dacht ik vaak. Zo kwam ik op het idee van Banx, en met Banx wilde ik dat anders doen.  Niet je CV of je verleden zijn een garantie voor je geluk en succes, maar je werkhouding, je wens om te excelleren, de wens om te blijven groeien en ontwikkelen zijn drijfveren die leiden tot toekomstig succes. Hierom kijken we bij Banx naar de mens en waar jij naar toe wil. Succes verzekerd!

 

 

Mijn naam is Tawnni en ik ben direct na mijn studie gestart in de financiële wereld en was onder de indruk van de vele mogelijkheden. Mijn doel was om er achter te komen wat nu de ideale job was voor mij, ik wist dat toen nog niet precies. Via detachering kon ik meerdere werkomgevingen ervaren en heb ik verschillende rollen kunnen proberen. Gaandeweg ontdekte ik zo mijn specialisaties: risicomanagement, privacy en compliance. Tijdens een opdracht kwam ik in contact met Siebe en sprak de visie van Banx mij aan. Ook ik merkte dat ik niet mijn volledige  ontwikkelpotentieel kon realiseren bij mijn vorige werkgever. Ik ben toen overgestapt naar Banx waar ik me gewaardeerd en gesteund voelde in mijn professionele groei. Door mijn nieuwsgierigheid raakte ik ook steeds meer betrokken bij andere Banx zaken en bouwde ik samen met Siebe steeds meer activiteiten uit. In 2022 heb ik de stap mogen maken naar partner. Ik zet nu mijn zinnen op het helpen van professionals om te ontdekken wat de ideale job zou kunnen zijn voor hen.

Siebe
Tawnni

Wat maakt Banx anders?

Bij Banx werken we met ‘bright and happy people’. Wij geloven in de balans tussen werk en privé. Onze professionals zijn geselecteerd op HBO/WO niveau en beschikken over zelfregie, flexibiliteit en een gezonde drive.

Wij bereiden onze professionals voor op de opdracht met daarbij de gewenste expertise. Hierdoor zijn onze specialisten snel inzetbaar en onderscheiden zich door een voorsprong in kennis.

Tijdens de opdracht houden we continue contact met onze professionals, en blijven we betrokken bij het eindresultaat!

Get in touch

Siebe Brouwer

Partner

 

Tawnni Castaño de la Cuesta

Partner