We zijn nieuwsgierig naar jouw mindset en hoe jouw talenten en kwaliteiten passen bij Banx.

Het leven van een Banx-er

Als Banx-er kom je op verschillende plekken en maak je van alles mee. Op de ene opdracht ben je de rechterhand van de manager en til jij de afdeling naar een hoger niveau. Op de andere opdracht spring je bij om strakke deadlines te halen. Als Banx-er word je continue uitgedaagd om te gaan voor het beste resultaat en leer je elke keer je kwaliteiten op een andere manier in te zetten. Dat maakt het werk ook zo afwisselend en leuk. En als je klus erop zit weet je dat je weer een nieuwe leuke klus gaat krijgen afgestemd op je (nieuwe) leerdoelen.

What’s in it for me

Wat mag jij voor jouw inzet op die mooie opdrachten verwachten? Als Banx vinden we het belangrijk dat we je faciliteren met beloningen die jij belangrijk vindt. Naast een prima basissalaris en bijbehorende groei, krijg je bij ons een 13de maand, een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget van € 1.500, een NS Businesscard en een declarabiliteitsbonus, omdat je altijd lekker aan de slag bent. Als je behoefte hebt aan persoonlijke coaching of gewoon af en toe wil sparren staat er altijd een consultant voor je klaar. We vinden het leuk om regelmatig iets leuk te doen met onze professionals en plannen regelmatig een borrel, personeelsuitje of een leuk event. Spreekt dit jou aan? Kom erbij!

Hoe kom jij erbij?!

Natuurlijk heb je al lang rond gekeken op onze site en ben je benieuwd hoe je erbij komt! We maken zo snel mogelijk kennis met een nieuwe Banx-er! Hoe werkt dat denk je misschien? Wanneer je jouw contactgegevens achter laat bij een vacature die je aanspreekt, zorgen wij dat we contact met je opnemen. We zullen je altijd binnen een dag een terugkoppeling geven. We houden van persoonlijk, dus doen we dit het liefst telefonisch. Gefeliciteerd je wordt uitgenodigd voor een gesprek! In dit gesprek bespreken we wie je bent, wie wij zijn, maar vooral waar je naar toe wil. Over de opdracht krijg je dan meer details en bekijken we of dit een match is met jouw wensen en onze mindset. Als je de opdracht ziet zitten word je voorgesteld bij de opdrachtgever en wij gaan er dan vanuit dat er een goeie klik is. Soms is een screening nodig, daar helpen we je van start tot eind bij. Als alle formele zaken rond zijn, dan geeft de opdrachtgever jou een startdatum. Misschien werk jij liever voor jezelf en wil je aan de slag als ZZP-er. Dat kan ook bij Banx. Door onze nauwe banden met de opdrachtgever kunnen we goed inschatten welke opdracht ook bij jou past en regelen we voor jou een mooi tarief. Benieuwd naar onze ZZP-opdrachten? Kijk dan snel op onze vacature pagina.

Bij Banx werken we met mensen die naast slim ook heel ‘Bright’ zijn. Daarmee bedoelen we ‘helder van geest’. Hoe Banx ben jij? Doe onderstaande test en ontdek of we een klik hebben.

Start de toets hier