Vond je dit mindpaper interessant? Delen mag ...
< Terug naar overzicht

Een vraag die eens in de zoveel tijd op komt bij professionals. Logisch natuurlijk! Je weet immers precies waar jouw krachten liggen en hoe je deze het beste kan inzetten. Hierdoor ben je effectief en voeg je snel waarde toe op de werkvloer. Maar wat als jouw day-to-day te makkelijk en eentonig wordt en de verveling toeslaat?

Het dilemma: Voor mezelf of niet?

Uitdaging is belangrijk voor een professional. Het leuke aan voor jezelf gaan is dat jij de regie hebt. Je bepaalt zelf welke opdracht je doet en voor hoe lang je deze doet. Dit geeft je ook de mogelijkheid om een werk-privé balans te creëren die het beste past bij jouw situatie. Daarnaast verdien je meer dan wanneer je in dienst bent bij een organisatie. Toch kan de stap naar ondernemerschap groot lijken.

Hoe zit het nu met die verplichtingen en risico’s?

Natuurlijk komen bij elke vorm van ondernemerschap risico’s kijken. Het belangrijkste is dat je weet welke verplichtingen je hebt en je dicht bij jezelf blijft. Zo lang je weet waar je krachten liggen en hoe je deze het beste kan inzetten, breng je een opdracht al snel tot een goed einde. Als professional weet je wat er nodig is en wat jij kan bieden, hierdoor maak je van nature de juiste beslissingen. Daarnaast kun je verzekeringen afsluiten die je helpen de risico’s verder te beperken en kan een accountant of boekhouder je helpen bij de administratieve verplichtingen.

Ga jij voor jezelf?

Banx ondersteunt je graag bij het maken van deze stap. We sparren graag met jou over je wensen en twijfels. Besluit je de stap te maken? Dan helpen we jou bij het opstarten van je bedrijf: van advies tot het voordragen van tools en partijen die bijdragen aan een vliegende start!

Ready om de stap te nemen of wil je meer informatie over hoe Banx jou kan ondersteunen? Neem snel contact op via ons contactformulier!

Interesse in: Voor mezelf of niet?

Reactie opdracht
Sluit

Deel deze mindpaper op social media

Kopieer de URL uit bovenstaand vak. Of gebruik uw browser share optie.