Vervanging Wet DBA

Als ZZP’er ben je gewend om flexibel te kunnen werken en zelf te beslissen welke opdrachten je gaat doen. Maar kan dit nog steeds na de vervanging van de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA)?

In 2021, wil het kabinet namelijk nieuwe wet- en regelgeving invoeren die de Wet DBA zal vervangen. In de praktijk houdt dit in dat jij als ZZP’er samen met de opdrachtgever afspraken moet maken binnen de arbeidsrelatie en samen moet beoordelen of er sprake is van loondienst. Wanneer er sprake is van werkgeversgezag, persoonlijke arbeid en een beloning, dan is er sprake van loondienst. Hierdoor kan het voor jou als ZZP’er lastiger worden om geschikte opdrachten te vinden. Hierbij wil je natuurlijk wel de flexibiliteit en eigen regie behouden, dus wat nu?

Van ZZP naar Detachering

Detachering zou een goed alternatief kunnen zijn voor jou. Wanneer je binnen de detachering werkzaam bent, kun je nog steeds projectmatig werken. Je behoudt daarmee de afwisseling die je kent als ZZP’er. Daarbij heb je via detachering de zekerheid van een vaste baan. Maar lever ik dan niet al mijn vrijheid in?

Detachering via Banx

Als ZZP’er ben je een vrije vogel en bepaal je zelf welke opdrachten je wilt doen. Het gevoel wat dit je geeft snappen we goed bij Banx! Wij hebben immers zelf jaren als interim professional gewerkt. Bij Banx proberen we de voordelen van ZZP daarom zo goed mogelijk te waarborgen door de regie bij jou te houden. Je kunt zelf keuzes maken die voor jou als interim professional belangrijk zijn. Denk hierbij aan ontwikkeling, meer vrije tijd of gewoon meer salaris. Bij Banx kies jij welke kant je op wil gaan en werken we samen om dit voor elkaar te krijgen!

Nieuwsgierig geworden naar detachering bij Banx? Bekijk hoe detachering bij Banx in zijn werk gaat.

Voordelen detachering via Banx

  • Uitdagende en afwisselende opdrachten
  • Regie in eigen handen
  • Werk-privé balans
  • Uitstekende voorwaarden
  • Goede begeleiding