Starten op de Arbeidsmarkt

Je bent afgestudeerd en kunt gaan starten op de arbeidsmarkt. Dit is voor veel ex-studenten een spannend moment. Misschien weet je al precies wat je wilt gaan doen of heb je nog geen idee. Het kan als starter lastig zijn om je een beeld te vormen van wat er allemaal mogelijk is. Ook weet je misschien niet hoe je het beste een baan kan vinden en ook nog is één die bij jou past. Vaak kom je er ook pas echt achter wat je leuk vindt door verschillende banen te hebben geprobeerd.

Detachering kan daarom een goede oplossing zijn voor een starter zoals jij. Via detachering wordt jij namelijk geholpen met het vinden van een leuke opdracht. Een detacheerder zoekt geschikte opdrachten voor jou en maakt het eerste contact met opdrachtgevers. Ook nadat je geplaatst bent, houdt een detacheerder contact om je te ondersteunen en om te checken of je nu echt op je plek zit. Daarnaast kun je via detachering in een korte tijd veel uit proberen en jezelf snel ontwikkelen, doordat je regelmatig van opdracht wisselt. Ideaal toch?

Top 5 Voordelen Detachering

  • Afwisselende en uitdagende opdrachten
  • Zekerheid van een vaste baan
  • Kansen om je ambitie te ontdekken
  • Snelle persoonlijke ontwikkeling
  • Persoonlijke begeleiding

Detachering via Banx

Wanneer je gedetacheerd bent via Banx sta jij centraal. Bij Banx geloven wij sterk dat wanneer jij goed in je vel zit je het meeste uit jezelf kan halen, oftewel “a happy mind is a bright mind”. Als starter is dit niet anders en daarom vinden we het belangrijk dat jij zelf de juiste balans kan kiezen. Denk bijvoorbeeld aan meer vrije tijd, meer salaris of een vitaliteitsprogramma. Hoewel de regie bij jou ligt, sta je er niet alleen voor. Bij Banx denken we graag met je mee en geven we je de begeleiding die jij nodig hebt. Door onze eigen ervaringen als interim professional hebben we veel kennis opgedaan en deze delen we graag met jou!

Detachering via Banx iets voor jou?

Lees meer over werken bij Banx: